×
Politikë 4 tetor 2012
Ish-Presidenti i Francës Nicolas Sarkozy ka ndërmend të luftojë përsëri për këtë post në zgjedhjet e vitit 2017.
Sondazhet e opinionit publik, të kryera në SHBA menjëherë pas debatit të parë të kandidatëve presidencialë Barack Obama dhe Mitt Romney, treguan se Mitt Romney triumfoi në polemikën me Presidentin aktual.
Kremlini nuk do t'ia verë veshin rekomandimeve të PACE-së (Parliamentary Assembly of the Council of Europe) për demokratizimin e sistemit pushtetor në Rusi. Për këtë njoftoi Sekretari për shtyp i Presidentit të Rusisë Dimitri Peskov.
SHBA futën në "listën e zezë" 165 kompani dhe individë, të cilët dyshohen për përfshirje në eksportin e paligjshëm të teknologjive ushtarake në Rusi. Në prag u shpallën akuzat në adresë të 11 personave.
Autoritetet franceze kanë ndërmend të aplikojnë një sërë amendamentesh n
Parlamenti i Turqisë po zhvillon tani një mbledhje me dyer të mbyllura për Sirin
konflikt, kufiri, Turqia, Siria, mbledhje e jashtëzakonshme
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
6
7
13
14
20
21
27