×
Politikë 1 maj 2012
Në Paris u zhvillua demonstrata e mbështetësve të Marine Le Pen dhe Partisë së kryesuar prej saj “Fronti Kombëtar”. Demonstruesit thërrisnin: “Sarkozy, largohu!
Të hënën në mbrëmje Sekretarja Amerikane e Shtetit Hillary Clinton u
Komisioni parlamentar i Turqisë të martën do të fillojë punën për hartimin e Kushtetutës së parë civile.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
5
12
13
14
19
20
26
27