×
Politikë 22 mars 2012
Sekretari i Përgjithshëm i OKB-së Ban Ki-moon ka ndërmend të ngrejë në samitin për sigurinë bërthamore në Seul çështjen e lëshimit të pritshëm të satelitit verikorean.
Në Mali ushtarakët lëshuan një deklaratë, sipas së cilës pezullohet veprimi i Kushtetutës në vend dhe shpërndahen institucionet shtetërore.
Në Bruksel po fillon takimi i ministrave të jashtëm të 27 vendeve të
Gazeta zyrtare kubane akuzoi disidentët dhe autoritetet amerikane për tentativën e sabotimit të qëllimshëm të vizitës së Papës së Romës në ishull, që pritet të mbahet javën e ardhshme.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
3
9
10
12
17
18
24
25
31