×
Politikë 14 mars 2012
Rusia është e interesuar që NATO të ketë sukses në Afganistan, sa i përket luftës kundër narkotrafikut dhe terrorizmit.
Dimitri Medvedev nënshkroi Planin Kombëtar të Luftës Kundër Korrupsionit për vitet 2012-2013.
Ish Senatori amerikan Rick Santorum të martën fitoi në zgjedhjet e ndërmjetme në mesin e republikanëve në dy shtete - Alabama dhe Mississippi. Jo fort të suksesshme dolën rezultatet e zgjedhjeve paraprake për liderin e garës elektorale, ish Guverantorin e Massachusetts Mitt Romney.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
3
9
10
12
17
18
24
25
31