×
Politikë 13 mars 2012
Rusia është gati të bëjë marrëveshje për rezolutë
Parlamenti egjiptian kërkoi dëbimin e ambasadorit të Izraelit nga Kajro si dhe tërheqjen e diplomatit egjiptian nga Tel Avivi në shenjë proteste kundër bombardimit të Rripit të Gazës prej forcave ushtarake ajrore të Izraelit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
3
9
10
12
17
18
24
25
31