×
Politikë 11 mars 2012
Në Sllovaki Partia opozitare “Smer - Socialna Demokracia” (“Kursi - Demokracia Sociale”) korri një fitore mjaft bindëse në zgjedhjet parlamentare të paraafatit, duke i siguruar me këtë vetes shumicën absolute në parlament.
Pesë pikat për rregullimin e situatës së krizës në Siri u bashkërenditën nga Rusia dhe Lidhja e Shteteve Arabe.
Rusia, Bjellorusia dhe Kazakistani e konsiderojnë të palejueshëm zbatimin e sanksioneve ekonomike kundër
Fitoren në zgjedhjet parlamentare të paraafatit, të cilat u mbajtën të shtunën në Sllovaki, po e korr Partia “Smer - Socialna Demokracia” (“Kursi - Demokracia Sociale”) e ish Kryeministrit të vendit Robert Fico.
Vendimi i paradokohshëm i Presidentit amerikan Barack Obama, për të ndryshuar vendin e zhvillimit të samitit të pritshëm të “G-8” nga Çikago në Camp David, mund të jetë i lidhur me komplikacionet ekzistuese në marrëdhëniet ruso-amerikane.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
3
9
10
12
17
18
24
25
31