×
Politikë 6 mars 2012
Kryeminitri rus Vladimir Putin, i cili fitoi në zgjedhjet presidenciale, shpreson shumë në verifikimin e kujdesshëm të të gjitha raportimeve mbi shkeljet gjatë fushatës zgjedhore. “Shkelje, natyrisht, ka patur. Dhe ato duhet të identifikohen të gjitha medoemos”, - tha Kryeministri rus.
Qytetarët rusë, të cilët u arrestuan në Ukrainë me dyshimin për komplotimin e vrasjes së Kryeministrit rus Vladimir Putin, planifikonin gjithashtu të kryenin atentat ndaj jetës së Kryetarit të Republikës së Çeçenisë Ramzan Kadirov.
arrest, atentat, Ramzan Kadirov
Autoritetet e Moskës i propozuan opozitës të zhvillojë ose një miting m
Udhëheqësit e fiseve të pjesës lindore të Libisë deklaruan sot mbi autonominë e vet nga pushteti qendror në Tripoli. Për këtë njoftuan mediat lokale.
Sipas të dhënave paraprake të KQZ-së, në zgjedhjet e fundit presidenciale në
Rusia po aktivizon përpjekjet për të gjetur një rrugëzgjidhje paqësore të krizës në Siri.
Ministri i Drejtësisë i SHBA Eric Holder justifikoi mundësinë e eliminimit fizik, në rrethana të caktuara, të qytetarëve amerikanë të përfshirë në veprimtari terroriste jashtë vendit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
3
9
10
12
17
18
24
25
31