×
Politikë 6 shkurt 2012
Më 6 shkurt me iniciativën e palës arabe u zhvillua biseda telefonike midis Ministrit të Jashtëm rus Sergei Lavrov dhe Sekretarit të Përgjithshëm të Lidhjes së Shteteve Arabe Nabil al-Arabi.
Evropa e Bashkuar kremton 20-vjetorin e Traktatit të Maastrihtit. Falë tij idetë e krijimit të hapësirës unike ekonomike, monedhës së përbashkët, të shpallura në vitin 1957 në Romë, gjetën mishërim konkret.
Bota, Bashkimi Europian, ekonomia, jubile, euro, Traktati i Maastrihtit
Kryeministri i Rumanisë Emil Bok (Emil Boc) deklaroi të hënën mbi dorë
Mitingjet dhe demonstratat, që u zhvilluan më 4 shkurt në qytetet e Rusisë, janë dukuri normale dhe madje pozitive. Ky është rezultat i angazhimit qytetar në rritje të shoqërisë ruse.
Sekretari i shtypit i Kryeministrit të Federatës Ruse Dimitri Peskov konfirmoi se në debatet televizive, që do të fillojnë kësaj jave në kuadër të fushatës zgjedhore presidenciale, nuk do të marrë pjesë Vladimir Putin, por përfaqësuesit e tij.
Kryetari i qeverisë së Rusisë dhe kandidati për president Vladimir Putin publikoi të
Në Rusi po fillon periudha e debateve televizive në kuadër të fushatës zgjedhore presidenciale.
Kandidati nga Partia Kombëtare e Koalicionit (National Coalition Party) qeverisës të Finlandës, ish Kryetari i parlamentit 63 vjeçari Sauli Niinistö u zgjodh president i 12-të i vendit.
Kreu i MPJ të Federatës Ruse Sergei Lavrov i quajti të pahijshme, të pasjellshme
Kryeministri dhe kandidati për president Vladimir Putin publikoi të enjten në gazetën “Kommersant” artikullin e vet të katërt programatik, në të cilin ai ka parashtruar pikëpamjet e veta mbi demkracinë dhe ndërtimin e shtetit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
5
11
12
18
19
23
25
26