×
Politikë 3 shkurt 2012
Misioni i Bashkësisë së Shteteve të Pavarura (BSHP ose CIS) tashmë filloi monitorimin e fushatës zgjedhore presidenciale në Rusi.
Opozita ruse po përgatitet për aktivitetin e protestës të planifikuar më 4 shkurt.
Kryeministri i Rusisë Vladimir Putin vazhdon, si dhe më parë, të jetë më
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
5
11
12
18
19
23
25
26