×
Politikë 27 janar 2012
Duma Shtetëror - Dhoma e Ulët e parlamentit rus - do të krijojë një grup të posaçëm pune për shqyrtimin e ankesave dhe vërejtjeve që janë marrë pas zgjedhjeve parlamentare të 4 dhjetorit të vitit 2011.
Sipas rezultateve të sondazhit të zhvilluar nga Qendra Kombëtare ruse për Hulumtim t
Grupi i parë i inspektorëve të ANEA-s pritet të mbërrijë t
Irani mund të ndërpresë furnizimet e naftës në BE që nga java e ardhshme, deklaroi të premten Zëvendëskryetari i Komitetit të Sigurisë Kombëtare dhe Politikës së Jashtme të Parlamentit Hossein Ibrahimi.
Ministri i Jashtëm rus Sergei Lavrov mendon se Republika Popullore Demokratike e Koresë (RPDK) pas vdekjes
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
2
3
5
7
8
14
15
21
22
28
29