×
Politikë 20 janar 2012
Biznesmeni Mikhail Prokhorov paraqiti programin e vet presidencial të titulluar "E ardhmja e pranishme". Në qendë
Koreja e Jugut do të dërgojë në Phenian një parti të madhe ndihmash humanitare.
Kompania televizive britanike BBC filloi transmetimin e filmit dokumentar mbi Vladimir Putin me titull “Putin, Rusia dhe Per
Ambasadorët e 27 vendeve të BE-së bashkërenditën në prag bllokun e sanksioneve kundër Bankës Qendrore të Iranit.
Në Rumani nuk po rreshtin protestat anti-qeveritare. Rreth 7 mijë persona u mblodhën dje në qendër të Bukureshtit. Ata kërkuan ndryshimin e politikës sociale dhe zhvillimin e zgjedhjeve të parakohshme presidenciale.
Internet-greva solli frytet e veta. Kongresi amerikan shtyu votimin për projektligjin SOPA (Stop Online Piracy Act - ligji për luftimin e piraterisë në Internet) për një periudhë të pacaktuar.
Përfaqësuesi i Ministrisë së Punëve të Jashtme të Tajland
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
2
3
5
7
8
14
15
21
22
28
29