×
Politikë 13 dhjetor 2011
Duma Shtetërore e re e VI e Rusisë do të mbajë mbledhjen e vet të parë tashmë që më 21 dhjetor.
Kriza në Evropë mund të jetë e mbarsur jo vetëm me pasoja ekonomike. Për shkak të destabilitetit të përgjithshëm dhe mosbesimit reciprok vendet mund të ndërmarrin hapin për rreptësimin e regjimit të emigracionit.
Ankesat për shkelje gjatë zhvillimit të zgjedhjeve për Dumën Shtetërore të Rusisë duhet të merren në shqyrtim dhe për to do të merren vendime të drejta, deklaroi Presidenti Dimitri Medvediev në takimin me krerët e partive politike parlamentare.
Udhëheqësi i Partisë “Rusia e Drejtë” Sergei Mironov paraqiti në KQZ dokumentet në lidhje me kandidaturë e tij për president të vendit në zgjedhjet e 4 marsit të vitit 2012.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2011
3
10
11
17
18
24
25
31