×
Politikë 26 gusht 2011
Zgjedhjet presidenciale, që po zhvillohen sot në Abkhazi, përputhen plotësisht me Kushtetutë
Sot në Abkhazi po zhvillohen zgjedhjet e parakohshme presidenciale. Në 35 rrethe janë hapur 170 qendra votimi, duke përfshirë edhe dy jashtë vendit - në Moskë dhe Çerkessk (kryeqyteti i Republikës Karaçajevo-Çerkezia).

Më 26 gusht Abkhazia dhe Osetia e Jugut kremtojnë përvjetorin e tretë të pavarësisë në vet.

Salvadori deklaroi zyrtarisht mbi njohjen e shtetit Palestinez, duke vënë në dukje gjatë kësaj se ky hap do të bëhet një kontribut me peshë në procesin e rregullimit paqësor të konfliktit në Lindjen e Mesme.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
6
7
10
13
14
15
17
18
20
21
27
28