×
Politikë 9 gusht 2011
Rusia i bën thirrje OKB-së, NATO-s dhe BE për parandalimin e përpjekjeve
Kopjet e materialeve të hetimeve ruse të ngjarjeve të gushtit të vitit 2008, kur trupat
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
6
7
10
13
14
15
17
18
20
21
27
28