×
Politikë 2 gusht 2011
Shumë banorë të Letonisë dhe Estonisë janë pa shtetësi, gjë
Për zgjidhjen e konfliktit midis Muammar Gaddafit dhe opozitës në Libi nevojitet një periudhë kalimtare. Për këtë deklaroi Përfaqësuesi i MPJ të Rusisë Sergei Vershinin.
Irani nuk përbën rrezik kërcënues raketor për asnjë
Franca i dorëzoi kryengritësve libianë 259 milionë $ nga llogaritë e ngrira të Muammar Gaddafit dhe personave të rrethit të tij të ngushtë, njofton Agjencia France-Presse.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
6
7
10
13
14
15
17
18
20
21
27
28