×
Politikë 20 korrik 2011
Në Moskë u zhvilluan bisedimet e ministrave të jashtëm të Rusisë dhe
Autoritetet serbe arrestuan ish Presidentin e Republikës së vetëshpallur të Krajinës Sebe (në territorin e Kroacisë) Goran Haxhiç. Ai u ndalua të mërkurën në mëngjes në pyll, rreth 100 kilometra larg Beogradit.
Qeveria e Japonisë ka ndërmend tu blejë tokat viktimave të fatkeqësive natyrore
Punët aktuale për qartësimin e kufijve të jashtëm të
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
2
3
9
10
15
16
17
23
24
30
31