×
Politikë 14 korrik 2011
Grupit të shtizave të flamujve të vendosur përpara selisë së OKB-së
Dërgesat e armëve rusë në Siri nuk ushtrojnë ndikim negativ në marrëdhëniet midis Izraelit dhe Rusisë, deklaroi Ambasadorja e Izraelit në Moskë Dorit Golender.
Sot Asambleja e Përgjithshme e OKB-së do të zhvillojë mbledhjen në të cilën, siç pritet, pa votim do të miratohet rezoluta mbi pranimin e Sudanit të Jugut (Southern Sudan) në OKB.
Rusia dhe SHBA nënshkruan Marrëveshjen mbi birësimin, ranë dakort për
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
2
3
9
10
15
16
17
23
24
30
31