×
Politikë 8 korrik 2011
Ministri i Jashtëm i Rusisë Sergei Lavrov me porosi të Presidentit Dimitri Medvediev vizitoi Armeninë dhe Azerbajxhanin. Ai u takua me homologun e vet armen Eduard Nallnanian dhe i përcolli palës armene propozimet e Rusisë për rregullimin e konfliktit të Nagorni-Karabahut.
Rusia nuk do të ndryshojë kursin e politikës së saj të jashtme n
Ministër i Jashtëm i Federatës Ruse Sergei Lavrov në intervistën e vet dhënë Kanalit televiziv “Rusia 24” preku temat kyçe të marrëdhënieve me Perëndimin.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
2
3
9
10
15
16
17
23
24
30
31