×
Politikë 6 korrik 2011
Avioni rus çoi në qytetin libian Benghazi  36 tonë ndihma humanitare. Kjo ndihmë destinohet për popullsinë në nevojë të Libisë, pavarësisht nga fakti se në ç’pjesë të vendit ndodhet ajo.
Në kulmin e sezonit të pushimeve verore autoritetet në Danimarkë vendosën kontrollin doganor në kufijtë me Gjermaninë dhe Suedinë. Mbi këtë pikësymin të vet Kopenhageni pat deklaruar që në muajin maj.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
2
3
9
10
15
16
17
23
24
30
31