×
Politikë 4 korrik 2011
Përfaqësuesja e Lartë e Bashkimit Evropian për Politikën e Jashtme
Rusia shpreson se sistemi i mbrojtjes evropiane antiraket do të bëhet projekt i përbashk
Operacioni i NATO-s në Libi do të bëhet test për verifikimin e konceptit të ri strategjik të Aleancës së Atlantikut të Veriut, kurse diskutimet në lidhje me mbrojtjes evropiane antiraket - provë për marrëdhëniet mes Rusisë dhe NATO-s.
Presidentët e Rusisë dhe Afrikës së Jugut, respektivisht Dimitri Medvediev dhe Jacob Gedleyihlekisa Zuma, po diskutojnë në Soçi rrugët e rregullimit të konfliktit në Libi.
Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s Anders Fogh Rasmussen mendon se pozitat e NATO-s dhe Rusis
Rusia i bën thirje NATO-s për të kaluar nga frenimi i ndërsjelltë tek kundërshtimi i rreziqeve të përbashkëta kërcënuese.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
2
3
9
10
15
16
17
23
24
30
31