×
Politikë 30 qershor 2011
Asambleja Parlamentare e OSBE-së do të shqyrtojë projekt-rezolutën që bën thirrje
Negociatat mbi mbrojtjen antiraket (MAR) janë provë fortësie për marrëdhëniet e Rusisë me partnerët perëndimorë. Për këtë deklaroi në Dumën Shtetërore Ministri i Jashtëm i Federatës Ruse Sergei Lavrov.
A do të bëhet vallë Polonia gjatë Presidencës së vet n
Asambleja Parlamentare e Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë do të shqyrtojë projekt-rezolutën kundër trafikimit të organeve njerëzore të paraqitur nga Serbia.
Vemendja e pjesëmarrësve të samitit të Bashkimit Afrikan, i cili po zhvillohet në Guinenë Ekuatoriale, u fokusua tek kriza libiane.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2011
4
5
11
12
13
18
19
25
26