×
Politikë 29 qershor 2011
Parlamenti rus miratoi ligjin që u lejon anijeve nën flamurë të huaj të lundrojnë në liqenet dhe lumenjtë e Rusisë për qëllime sportive, kulturore dhe njohëse (ekskursione).
Ish-Presidenti i Gjeorgjisë Eduard Shevarnadze mendon se Gjeorgjia duhet të njohë pavarësinë e
Uashingtoni dhe Moska duhet të vazhdojnë të forcojnë mirëbesimin, mirëkuptimin e ndërsjelltë dhe besimin reciprok ndaj njëri-tjetrit në të gjitha nivelet.
Danimarka, e cila konsiderohet si një nga vendet më demokratike të Bashkimit Evropian, miratoi ligjin që ka për qëllim deportimin e emigrantëve të cilët kanë kryer vepra penale.
Përfaqësuesi i Presidentit të Federatës Ruse në Lindjen e Largët Viktor Ishajev i propozoi Japonisë përvetësimin e përbashkët të vendburimeve të naftës dhe gazit në shelfin e ishujve Kurilet Jugore.
MPJ e Rusisë hapi faqen e vet zyrtare në Twitter. Në të do të
Presidenti i Federatës Ruse Dimitri Medvediev do të paraqesë sot mesazhin e buxhetit të vitit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2011
4
5
11
12
13
18
19
25
26