×
Politikë 1 qershor 2011
Ratko Mlladiç, ish Lideri i serbëve boshnjakë, tashmë që të premten, m
NATO dhe partnerët e koalicionit vendosën të zgjasin operacionin në Libi edhe për 90 ditë, njoftoi sot Sekretari i përgjithshëm i Aleancës Andres Gogh Rasmussen.
Rusia dhe BE deri në fund të vitit do të zhvillojnë teste të përbashkët stresi në objektet e energjisë atomike. Për këtë njoftoi sot Kreu i Shërbimit Federal të ekologjisë, teknologjisë dhe kontrollit bërthamor (Rostehnadzor).
Kryeministri i Federatës Ruse i konsideron të drejta shpenzimet e Rusisë për proceset integrues në hapësirën postsovjetike.
Ecuria e dislokimit të sistemeve amerikane të Mbrojtjes Antiraket (MAR) në vende të caktuara europiane
Presidenti i Federatës Ruse do të niset me një vizitë pune për në Itali.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2011
4
5
11
12
13
18
19
25
26