×
Politikë 16 mars 2011
Patriarku i Moskës dhe gjithë Rusisë Kirill priti në Moskë Kreun e Këshillit të Papës së Romës për arritjen e unitetit të krishterë Kardinalin Kurt Koch.
Në Dumën Shtetërore të Rusisë mendojnë, se të gjitha vendet
Presidenti i Federatës Ruse mendon, se vendimi i Këshillit të Sigurimit të OKB-s
Presidenti i Federatës Ruse Dimitri Medvediev dhe Kryeministri i Turqisë RecepTayyip Erdogan filluan negociatat në Kremlin.
Në Hungari u organizua demonstrata më masive për 20 vitet e fundit. Rreth 30 mijë veta dolën në rrugë të Budapestit në shenjë proteste kundër ligjit të ri për Mjetet e Informimit Masiv (MIM).
Dimitri Medvediev dhe Vladimir Putin do të zhvillojnë negociata me Kreun e Turqisë Resep Tayyip Erdogan.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
4
6
7
8
11
12
13
14
15
16
20
26
27
31