×
Politikë 15 mars 2011
Në qoftë se do të lindë domosdoshmëria e marrjes së masave komplekse në lidhje me zhvillimin e situatës në Japoni, atëhere një ndihmë e tillë do ti jepet medoemos Tokios.
Moska, si dhe më parë, është e gatshme për dialog në lidhje
Vendet e “Tetëshes së Madhe” nuk arritën dot në marrë
Republika Popullore Demokratike e Koresë shprehet e gatshme të rikthehet tek negociatat gjashtëpalëshe
Presidenti i Federatës Ruse Dimitri Medvediev dhe Kryeministri i Turqisë Recep Tayyip Erdgan, i cili pritet
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
4
6
7
8
11
12
13
14
15
16
20
26
27
31