×
Politikë 4 mars 2011
Negociatat e para midis autoriteteve kosovare dhe serbe do të zhvillohen më 8-9 mars. Për
Organizata policore ndërkombëtare “Interpol” përhapi paralajmërimin mbi rrezikun q
Helikoptermbajtësja “Kearsarge” dhe anija luftarake “Ponce” të Flotës ushtarako-detare t
Kryeministri i ri i Egjitit Isam Sharaf i kërkoi “bekimin” e vet revolucionit. Gjatë fjalës së marrë në sheshin Tahrir të Kairos ai deklaroi, se vetëm mbështetja e njerëzve do ta bëjë punën e tij legjitime.
Afatet e furnizimit të helikopterëve rusë Libanit varet nga situata në këtë vend, deklaroi Zëvendës drejtori i Shërbimit federal për bashkëpunimin tekniko-ushtarak Viaçesllav Dzirkaln.
Zhvillimi i sistemit amerikan të Mbrojtjes Antiraket (MAR) në Poloni bie ndesh me aktin bazë, të nëshkruar midis Rusisë dhe NATO-s në vitin 1997.
Në Gjenevë filloi raundi i 15-të i diskutimeve për sigurimin dhe stabilitetin në Transkaukazi.
Zhvillimi i mëtejshëm i marrëdhënieve me vendet e BSHP-së ë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
4
6
7
8
11
12
13
14
15
16
20
26
27
31