×
Politikë 21 janar 2011
Anijet luftarake të Flotës Ushtarako-Detare të Rusisë në vitin 2011 do të
Në Kremlin filluan negociatat e presidentëve të Rusisë dhe Afganistanit. Biseda po zhvillohet në format të ngushtë, nga pala ruse janë të pranishëm gjithashtu Kreu i MPJ i Federatës Ruse Sergei Lavrov dhe Sekretari i Këshillit të Sigurimit Nikollai Patrushev.
Në Stamboll filluan negociatat midis Iranit dhe “Gjashtëshes” së ndërmjetësve për rregullimin e problemit të tij bërthamor.
Moska shpreson për konsultime konstruktive të “Gjashtëshes” me përfaqësuesit e Teheranit në Turqi.
Ambasadorët e vendeve të BE-së, të akredituar në Minsk, do të shkojn
Duma Shtetërore gjatë ratifikimit të Traktatit mbi Armatimet Strategjike Ofensive (ASO) iu drejtua SHBA-s me propozimin për largimin nga Europa të armës bërthamore jostrategjike.
Ceremonia zyrtare e hyrjes në detyrë të Presidentit të Bjellorusisë të rizgjedhur për një mandat të katërt Aleksandër Llukashenko do të organizohet sot në Minsk.
Rusia synon të marrë pjesë në procesin e rimëkëmbjes së Afganistanit, të zhvillojë me këtë vend lidhje ekonomike.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
7
8
9
15
16
22
23
24
27
29
30