×
Politikë 17 janar 2011
Burimet ruse hedhin poshtë në mënyrë kategorike versionin e familjes së Presidentit polak Lech Kaczynski mbi atë, se katastrofa me aeroplanin presidencial ndodhi për shkak të atentatit të ndërmarrë ndaj  tij.
Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev i bëri thirrje parlamentit për ti kushtuar një vemendje të veçantë problemeve të politikës sociale.
Kryeqyteti i Tunizisë pas disa ditë trazirash dhe përleshjesh e rrëmuje gradualisht po rikthehet tek jeta normale. Për këtë njoftoi Kanali televiziv “Al Jazeera”. Rifilloi pazari në tregje, nisën të hapen dyqanet.
Presidenti i Rusisë Dimitri Medvedeiv i bëri thirrje parlamentit pët të përfunduar procedurën e ratifikimit të Traktatit № 3 mbi Armatimet Strategjike Ofensive (ASO). “Amerikanët e bënë atë, që premtuan, me nuanca të caktuara ratifikuan Traktatin mbi ASO.
ASO,
Rusia në vitin 2011 do të mbetet një nga kontribueset kryesore në fondin e K
Bashkimet Profesionale, siç u bë mëse e qartë, mund të ushtrojnë ndikim në politikën e jashtme. Një grevë e vetme mund të shumëzojë me zero punën skrupuloze disa dhjetravjeçare diplomatike.
MPJ e Gjeorgjisë mohoi informacionin e shpërndarë mga mjetet e informimit masiv mbi at
Parlamenti europian do të diskutojë zgjedhjet presidenciale në Bjellorusi. Ekspertët presin nga Europa një rezolutë të rreptë të paprecedentë. Ngjarjet e fundit në Minsk mund të rezultojnë me vendosjen e sanksioneve kundër udhëheqjes së lartë të vendit.
Presidenti i FR do të takohet sot me udhëheqjen e dy Dhomave  të parlamentit dhe liderët e partive politike. Në këtë takim do të diskutohen çështjet për realizimin e detyrave të Presidentit, projektligjet prioritare.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
7
8
9
15
16
22
23
24
27
29
30