×
Politikë 14 janar 2011
Kryeministri Vladimir Putin nënshkroi urdhëresën për shkurtimin që nga
Moska do të dalë nga Traktati i ri mbi shkurtimin e Armatimeve Strategjike Ofensive (ASO) në
Republika afrikano-perëndimore Guinea-Bissau u bë shteti i 74-t që njohu pavarësinë e Kosovës nga Serbia, thuhet në njoftimin e bërë publike të premten nga MPJ e Kosovës së vetëshpallur.
Anulimi i regjimit të vizave “duhet të konsiderohet si instrument për integrimin ekonomik dhe
Parlamenti Europian po përgatit rezolutën që i bën thirrje BE pë
Disa keqkuptime dhe reagimi tepër emocional, gjaknxehtë i një sërë politikanë
Sipas mendimit të ish Presidentit të Polonisë Lech Valensa, duket në mënyrë
Rusia dhe SHBA-s mund të fillojnë negociatat për shkurtimin e armatimeve bërthamore taktike vetëm pas zbatimit të Traktatit të ri mbi Armatimet Strategjike Ofensive (ASO), deklaroi në Dumën Shtetërore Ministri Jashtëm rus Sergei Lavrov.
ASO,
Pentagoni hodhi poshtë informacionin mbi atë se SHBA-s premtuan ti furnizojnë Gjeorgjisë mjete mbrojtëse kundërajrore dhe antitank. Me deklaratën përkatëse doli në Uashington Përfaqësuesi i Ministrisë së mbrojtjes së SHBA-s.
Në Rusi po përgatisin doktrinën e re të sigurisë energjetike të vendit, njoftoi Sekretari i Këshillit të Sigurimit të Federatës Ruse Nikollai Patrushev.
Bronisllaw Komorowski u pajtua me konkluzionet e dorëzuara qeverisë së Republikës nga Komisioni Ndërshtetëror i Aviacionit (KNA) në lidhje me shkaqet e katastrofës që ndodhi me avionin Tu-154 nën Smolensk më 10 prill të vitit 2010.
Duma Shtetërore gjatë diskutimit të projekt ligjit për ratifikimin e Traktatit mbi shkurtimin
ASO,
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
7
8
9
15
16
22
23
24
27
29
30