×
Politikë 13 janar 2011
Autoritetet polake nuk do të lejojnë situatë keqkuptimi me Moskën, e cila mund t
Rendi i ri botëror policentrik që po krijohet në planet do të jetë më demokratik, më i qëndrueshëm dhe i tillë që ti përgjigjet realiteteve bashkëkohore.
Polonia iu drejtua Rusisë me kërkesën për përpunimin e qëndrimit të përbashkët në lidhje me katastrofën e aeroplanit të Presidentit të Republikës Lech Kaczynski nën Smolensk.
Spekullimi me temën e katastrofës së aeroplanit presidencial polak Tu-154M është joetik
Krijimi i mbrojtjes së përbashkët europiane antiraket në praktikë do ti japë fund njëherë e mirë punës me trashëgiminë e “luftës së ftohtë”, mendon Kreu i MPJ të Rusisë Sergei Lavrov.
Pala polake do ti bëjë vlerësimin e vet raportit përfundimtar të Komitetit Ndërshtetëror të Aviacionit në lidhje me katastrofën ajrore që ndodhi nën Smolensk më 10 prill të vitit 2010.
Kryeministri i Italisë Silvio Berlusconi do të mbështesë vendosjen e sanksioneve nga ana e BE ndaj Bjellorusisë. Për këtë ai deklaroi në takimin e zhvilluar me Kancelaren e Gjermanisë Angela Dorothea Merkel.
Presidenti i Federatës Ruse Dimitri Medvediev do të mbledhë sot Këshillin për kundërveprimin ndaj korrupsionit. Kjo do të jetë mbledhja e katërt që nga fillimi i punës së Këshillit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
7
8
9
15
16
22
23
24
27
29
30