×
Politikë 12 janar 2011
Raporti i Komitetit Ndërshtetëror të Aviacionit “nuk është gjë tjet
Deputetët e Dhomës së Ulët të parlamentit rus janë në gatishmëri të plotë për ratifikimin e Traktatit ruso-amerikan mbi shkurtimin e Armatimeve Strategjike Ofensive (ASO). Vërtet, projekt ligjin e pret një korrektim serioz.
Rusia duhet të dalë nga Traktati mbi Armatimet Strategjike Ofensive (ASO), në qoftë se SHBA-s
ASO,
Komandua e Forcave Ushtarako-ajrore të Rusisë hoqi ndalimin për fluturimet e avionëve bombardues
Në Dumën Shtetërore të Federatës Ruse u përpiluan amendamentet për leximin e dytë të projektligjit për ratifikimin e Traktatit № 3 mbi Armatimet Strategjike Ofensive (ASO).
ASO,
Rusia do të financojë 2 milionë dollarë çdo vit në Fondin e Zyrës së OKB-së për drogën dhe krimin. Urdhëresën përkatëse e nënshkroi Kryeministri Vladimir Putin.
Kryeministri i Polonisë Donald Tusk ndërpreu pushimet e veta dhe urgjentisht do të kthehet në Varshavë pas shpalljes në Moskë të raportit të Komisionit Ndërkombëtar të Aviacionit në lidhje me katastrofën nën Smolensk, njoftojnë mjetet e informimit masiv.
Kryetari i Parlamentit Europian Jerzu Buzek do të takohet me përfaqësuesit e opozitë
 Të martën u zhvillua këmbimi i notave, i cili përfundoi punën dyditore për ratifikimin e marrëveshjes midis dy vendeve në sferën atomike, i njoftoi Presidentit të Federatës Ruse Kreu i “Rosatom”-it Sergei Kirienko.
Komiteti i Dumës Shtetërore për çështjet ndërkombëtare
ASO,
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
7
8
9
15
16
22
23
24
27
29
30