×
Politikë 11 janar 2011
Hyri në fuqi Marrëveshja e lidhur midis Rusisë dhe SHBA për bashkëpunimin në sferën e shfrytëzimit të energjisë atomike për qëllime paqësore.
Mbledhja e Këshillit Rusi-NATO në nivel të shefave të shtabeve do të zhvillohet më 26 janar në Bruksel, njoftoi Përfaqësuesi i përhershëm i Rusisë pranë NATO-s Dimitri Rogozin.
Parlamentarët rusë po fillojnë sezonin e ri politik me shqyrtimin e disa projekt ligjeve tejet të rëndësishme. Prioritar midis tyre është, sigurisht, Traktati mbi reduktimin e Armatimeve Strategjike Ofensive (ASO).
Koreja e Veriut i bën thirrje SHBA për të nënshkruar në
Sekretari i Përgjithshëm i OKB-së Ban Ki Moon shprehu preokupim serioz në lidhje
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
7
8
9
15
16
22
23
24
27
29
30