×
Politikë 5 janar 2011
Dy shtetasve të Rusisë, të cilët u arrestuan më 30 dhjetor t
SHBA-s dhe BE shprehin keqadhje në lidhje me vendimin e Bjellorusisë për pezullimin n
Në viti 2011 në Rusi do të zhvillohen zgjedhjet parlamentare të radhës. Dhe faktikisht menjëherë pas tyre do të fillojë fushata elektorale presidenciale.
Katari u bë shteti i 73-të, i cili njohu pavarësinë e Kosovës nga Serbia, thuhet në deklaratën e Zëvendës ministres së punëve të jashtme të Kosovës Vlora Çitaku.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
7
8
9
15
16
22
23
24
27
29
30