×
Politikë 30 korrik 2010
Vendimi i Gjykatës Ndërkombëtare të OKB-së në Hagë, q
Kryeministri i Britanisë së Madhe David William Donald Cameron mendon, se është e pamundur të fitohet lufta e tanishme në Afganistan, shkruan botimi i përjavshëm mjaft i autoritetshëm britanik "The Spectator".
Përfaqësuesit ushtarakë të RPD të Koresë dhe SHBA zhvilluan takimin e radhës në lokalitetin Panmunxhom (Panmunjom), në zonën e Demilitarizuar.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
3
4
6
7
10
11
17
18
21
24
25
26
29
30
31