×
Politikë 27 korrik 2010
Rusia i quan të palejueshme sanksionet e vendosura nga ana e BE kundër Iranit. Aplikimi i
  Kështu pra, ministrat evropianë të punëve të jashtme miratuan kushtet e aktivitetit të Shërbimit evropian të veprimtarisë së jashtme.
Raundi i radhës i diskutimeve në lidhje me garantimin e sigurisë dhe stabilitetit në
Serbia refuzoi sërish të pranojë pavarësinë e Kosovës pavarë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
3
4
6
7
10
11
17
18
21
24
25
26
29
30
31