×
Politikë 23 korrik 2010
Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev dhe Kryeministri i Italisë Silvio Berluskoni diskutuan problematikën ndërkombëtare.
Serbisë dhe Kosovës u duhet të zhvillojnë marrëdhëniet dypalë
Kirgistani mund të shpresojë gjithmonë në ndihmën nga ana e Rusisë në garantimin e sigurisë gjatë shfaqjes së rreziqeve kërcënuese të brenshme dhe të jashtme, deklaroi Zv/ministri i punëve të jashtme të Federatës Ruse Grigori Karasin.
SHBA pranuan se gjatë ndalimit të pilotit rus Konstantin Jaroshenko u shkelën normat e së drejtës ndërkombëtare.
Zhvillimi i bashkëpunimit ushtarak të Rusisë dhe Aleancës së Atlantikut të
Kreu i Ministrisë së punëve të jashtme të Federatës Ruse Sergei Lavrov merr pjesë në sesionin e 17 të forumit të ASEAN-it (Association of East Nations- Grupimi i shtetëve të Azisë Juglindore) në Hanoi.
Zgjidhja e problemit kosovar është e mundur vetëm me anë të rrugë
  Çështjet e bashkëpunimit ekonomik janë në qendër të vemendjes së negociatave të Kryeministrit të Italisë Silvio Berluskoni dhe Presidentit të Federatës Ruse Dimitri Medvediev në Milano.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
3
4
6
7
10
11
17
18
21
24
25
26
29
30
31