×
Politikë 16 korrik 2010
Franca dhe Gjermania në një kohë të afërt do të investojnë një shumë të madhe për zhvillimin e Kirgistanit, deklaroi në Bishkek Kreu i MPJ të Gjermanisë Guido Westerwelle.
Kreu i MPJ të Izraelit Avigdor Liberman propozon ti ngarkohet përgjegjësia për Sektorin Gazës komunitetit ndërkombëtar.
Rusia është e gatshme të marrë pjesë në rimëkëmbjen
Tre qytetarë të Çeçenisë u arrestuan në Francë mbi bazë
  Bashkimi Evropian po fillon negociatat me Gjeorgjinë në lidhje me anëtarësimin e asociuar. Marrëveshja e ardhshme destinohet të zëvendësojë marrëveshjen ekzistuese "Mbi bashkëpunimin dhe partneritetin".
Komisionin ndërkombëtar për hulumtimin e shkaqeve të ngjarjeve tragjike në jug të Kirgistanit do ta kryesojë Përfaqësuesi special i Asamblesë Parlamentare të OSBE-së për Azinë Qendrore Kimmo Kiljunen.
Mbledhja më e afërt e Këshillit Rusi-NATO në nivel ministrash të pun
Ukraina kremton 20 vjetorin e sovranitetit të vet shtetëror. Nga Deklarata e miratuar më 16
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
3
4
6
7
10
11
17
18
21
24
25
26
29
30
31