×
Politikë 15 korrik 2010
Presidenti i Federatës Ruse Dimitri Medvediev i vlerësoi pozitivisht konsultimet ndërshtetërore ruso-gjermane të nivelit të lartë në Ekaterinburg duke vënë në dukje, se marrëdhëniet dypalëshe "po zhvillohen në të gjitha drejtimet".
  Në Ekaterinburg përfunduan konsultimet ndërshtetërore ruso-gjermane, të cilat u zhvilluan paralelisht me forumin shoqëror të të dyja vendeve -"Dialogu peterburgas".
Komisioni Evropian po zhvillon monitorimin e sigurisë së platformave të naftës në det të hapur në BE, njoftoi Komisari evropian për energjetikën Gynter Etinger (Gϋnther Herrmann Oettinger).
Presidenti i Federatës Ruse Dimitri Medvediev në takimin e zhvilluar me Kancelaren gjermane Angela Dorothea Merkel dhe biznes qarqet e të dyja vendeve i ftoi kompanitë gjermane të marrin pjesë në modernizimin e ndërmarrjeve ruse.
Konsultimet ndërshtetërore ruso-gjermane po zhvillohet sot në Ekaterinburg. Në qendër t
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
3
4
6
7
10
11
17
18
21
24
25
26
29
30
31