×
Politikë 28 maj 2010
Bashkimi Europian e konsideron projektin e Traktatit të ri mbi arkitekturën e re të sigurisë europiane si një dokument interesant për fillimin e dialogut konceptual të samitit Rusi-BE.
Kurrfarë arsyesh nuk e vërtetojnë dislokimin e raketave "Patriot" në Poloni, deklaroi Zëvendës ministri i MPJ-së së Rusisë Aleksandër Grushko.
Progresi në zgjidhjen e çështjes për anulimin e regjimit të vizave midis Rusis
Moska është gati të bashkëveprojë aktivisht avancimin e procesit negociator për
SHBA-s përpiqen të ndërtojnë me Rusinë "marrëdhënie stabile, të qëndrueshme, shumëplanëshe, të bazuara në interesa të përbashkëta".
Samiti dyditor Rusi-BE do të zhvillohet në fillim të javës tjetër në Rostov mbi lumin Don.
Qeveria e Rusisë miratoi dhe ia paraqiti Presidentit për ratifikim në Dumën Shtetërore Traktatin me SHBA-s për reduktimin e Armatimeve Strategjike Ofensive (ASO), të nënshkruar në Pragë më 8 prill.
ASO,
Presidenti Dimitri Medvediev do të zhvillojë më 28 maj takimin me përfaqësuesit e Partisë "Rusia Unike".
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
1
2
4
5
6
8
9
10
11
15
16
21
22
23
25
26
29
30