×
Politikë 26 maj 2010
51 % shtetas të Republikës së Maqedonisë janë të mendimit, që negociatat
Ishte gabimi i ekuipazhit të avionit polak, që u rrëzua më 10 prill në qiellin mbi Smolensk, që solli në tragjedi.
Bashkimi Doganor i Rusisë, Bjellorusisë dha Kazakistanit do të fillojë të funksionojë q
Strategjia antidrogë e Presidentit të SHBA-s Barak Obama destinohet për mbrojtjen e shtetasve amerikanë dhe nuk parashikon zhdukjen e fushave të mbjella me lulëkuqen e opiumit në territorin e Afganistanit.
Presidenti i Iranit Mahmud Ahmadinexhad u bëri thirrje SHBA-s dhe Federatës Ruse që ta mbështetin marrëveshjen për shkëmbimin e uraniumit.
Federata Ruse duhet të ndërmarrë të gjitha përpjekjet për moslejimin
Dislokimi i raketave amerikane "Patriot" në territorin e Polonisë nuk i shërben aspak
Kongresi i SHBA-së ka ndër mend që në muajin qershor të miratojë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
1
2
4
5
6
8
9
10
11
15
16
21
22
23
25
26
29
30