×
Politikë 12 maj 2010
Rumania dhe SHBA-s do të fillojnë së shpejti negociatat zyrtare për dislokimin në territorin rumun të sistemit amerikan të Mbrojtjes Antiraket (MAR).
Komisioni Europian mbështeti bashkimin e Estonisë me zonën e euros që nga 1 janari i vitit 2011, deklaroi Kreu i Komisionit Europian Jose Manuel Barroso. Sipas fjalëve të tij, Estonia aktualisht përmbush të gjitha kriteret e zonës së euros.
Gjykata Europiane për të drejtat e njeriut gjoboi Rusinë me 225 mijë euro p
Rusia mund të shpallë të dhënat mbi arsenalet e veta bërthamore pas hyrjes në fuqi të Traktatit mbi Armatimet Strategjike Ofensive (ASO), deklaroi Përfaqësuesi zyrtar i MPJ i Federatës Ruse Andrei Nesterenko.
  Rusia dhe Turqia po dalin në një nivel të ri bashkëpunimi. Kë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
1
2
4
5
6
8
9
10
11
15
16
21
22
23
25
26
29
30