×
Politikë 31 mars 2010
Aktet terroriste në Moskë dhe në Kizljar janë hallka të një zinxhiri dhe shfaqje të atij aktiviteti terrorist me të cilin ne luftojmë dhe do të vazhdojmë të luftojmë edhe më tej.
Këshilli i Fedeatës-Dhoma e Lartë e parlamentit rus-ratifikoi marrëveshjen me Abkhazinë dhe Osetinë e Jugut mbi mbrojtjen e kufijve të këtyre republikave.
Ministrat e punëve të jashtme të vendeve të "Tetëshes së
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
3
6
7
8
12
13
14
16
20
21
22
24
26
27
28
30