×
Politikë 30 mars 2010
Drejtori i Përgjithshëm i ANEA Yukiya Amano e quajti Traktatin e ri ruso-amerikan mbi reduktimin e Armatimeve Strategjike Ofensive (ASO) "hap të drejtë të bërë në drejtimin e duhur".
Presidenti i Francës Nicolas Sarkozy gjatë kohës së vizitës së
Rusia u bashkua me sanksionet e Këshillit të Sigurimit të OKB kundër Republikës Popullore Demokratike të Koresë për provat bërthamore të zhvilluara nga ajo.
Arma bërthamore nuk duhet të bjerë në kurrfarë mënyre në
Flota Ushtarako-Detare e Rusisë po fillon vendosjen e forcave të veta në Oqeanin Botëror për zhvillimin e stërvitjeve ushtarake më të mëdha për gjithë këto vitet e fundit, njofton Agjencia RIA Lajmet.
Teksti i Traktatit të ri ruso-amerikan mbi Armatimet Strategjike Ofensive (ASO) nuk përmban ndërlidhurin
ASO,
Raundi i radhës i bisedimeve për garantimin e sigurimit në Traskaukazi po hapet në Gjenevë. Në konsultimet që zhvillohen nën drejtimin e OKB-së, BE dhe OSBE marrin pjesë delegacionet e Abkhazisë, Osetisë së Jugut, Federatës Ruse, Gjeorgjisë dhe SHBA.
"Pesëshja" e Arktikut (Kanadaja, Rusia, SHBA-s, Danimarka dhe Norvegjia) nuk prek aspak interesat e K
Lufta kundër terrorizmit do të jetë një nga temat kryesore që do të diskutojnë ministrat e punëve të jashtme të vendeve të "G-8" në qytetin kanadez Gatineau.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
3
6
7
8
12
13
14
16
20
21
22
24
26
27
28
30