×
Politikë 29 mars 2010
Në një sërë qytetesh të botës janë vendosur masa të rritura sigurimi pas njoftimeve mbi aktet terroriste në metronë e Moskës. Kështu, në qytetin e madh të SHBA-s New York është forcuar mbrojtja në transportin publik.
Më pak se një muaj mbetet deri në kohën e zhvillimit të takimit të ministrave të punëve të jashtme të vendeve të NATO-s, i cili duhet të mbahet më 22-23 prill në kryeqytetin e Estonisë - Talin.
"Rosatom" dhe ANEA do të krijojnë në Arhangelsk të Rusisë depon nd
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
3
6
7
8
12
13
14
16
20
21
22
24
26
27
28
30