×
Politikë 26 mars 2010
Drejtori i Shërbimit Federal të Rusisë për kontrollin ndaj qarkullimit të drogës Viktor Ivanov bëri thirrje të luftohet bashkarisht kundër rrezikut kërcënues të drogës, i cili vjen nga Afganistani.
Bashkimi Ndërkombëtar i Linjave të Tensionit të Lartë (BNLTT) kërkoi nga autoritetet e Iranit likuidimin e burimeve të ndërhyrjeve në sinjalet satelitore të kanaleve televizive dhe të radiostacioneve të vendeve anëtare të BE, që transmetojnë në territorin iranian.
Rusia dhe Agjencia Ndërkombëtare për Energjinë Atomike do të nënshkruajnë marrëveshjen mbi krijimin në Angarsk (Siberi) të rezervës ndërkombëtare të lëndës energjetike bërthamore.
Bundestagu i RFGj me shumicë votash u shpreh pro largimit nga territori i vendit të armës bërthamore amerikane.
Ministri i punëve të jashtme të Gjermanisë Guido Westerwelle e quajti çarmatimin bërthamore detyrën më e rëndësishme të njerëzimit, gjatë fjalës së mbajtur në Budenstagun gjerman.
Në SHBA-s ndodhen arkivat e kampeve gjermane të përqëndrimit të Luftë
Diskutimet e Gjenevës në lidhje me çështjet e sigurimit dhe stabilitetit në Transkaukazi
Këshilli i ministrave të punëve të jashtme të Bashkësisë
Rusia dhe Agjencia Ndërkombëtare për Energjinë Atomike (ANEA) do të n
Pas përfundimit të operacionit ushtarak të Forcave Ndërkombëtare të Bashkëveprimit për Sigurimin në provincën afgane Helmand komanda e kontigjentit amerikan refuzoi të japë urdhrin për eliminimin e plantacioneve të të mbjellave të lulekuqes së opiumit.
Në Rusi i konsiderojnë kontratat e gazit me Ukrainën si të balancuara, por janë gati të zhvillojnë negociata për shqyrtimin e çmimit të gazit, deklaroi Kryeministri i Federatës Ruse Vladimir Putin pas takimit me homologun e vet ukrainas Nikollai Azarov.
Shtëpa e Bardhë pret zhvillimin e bisedës telefonike të presidentëve të Rusisë dhe SHBA-në lidhje me çështjen e nënshkrimit të Traktatit të ri mbi Armatimet Starategjike Ofensive (ASO), njoftoi Sekretari për shtyp i administratës amerikane Robert Gibbs.
  Samiti i 16 vendeve të euro zonës në Bruksel miratoi planin e ndihmës për Greqinë, 1/3 e së cilës do ta sigurojë Fondi Monetar Ndërkombëtar.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
3
6
7
8
12
13
14
16
20
21
22
24
26
27
28
30