×
Politikë 25 mars 2010
NATO shprehet e gatshme për asgjesimin e të mbjellave të lulekuqes së opiumit në Afganistan, në qoftë se një detyrë të tillë ia ngarkon asaj OKB.
Gjatë mungesës së progresit të dukshëm në negociatat e zhvilluara p
Rusia dhe SHBA përfunduan pjesën kryesore të negociatave për ASO, por data konkrete e nënshkrimit të Traktatit të ri akoma nuk është bërë e ditur, deklaroi Përfaqësuesi zyrtar i MPJ së Federatës Ruse Andrei Nesterenko.
ASO,
Angela Merkel nuk del kundër dhënies së ndihmës ndërkombëtare Greqisë për shpëtimin e saj nga falimentimi shtetëror.
  Liderët e katër vendeve kryesore të Europës Lindore do të
Kina përsëri doli për rregullimin e problemit bërthamor iranian me anë të negociatave.
Delegacioni i Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Europian (APKE) po vazhdon të mbledhë materiale për raportin në lidhje me gjendjen në Kaukazin e Veriut.
Liderët e 27 vendeve të BE do të mblidhen në Bruksel në samitin tradicional pranveror, i cili kësaj radhe është organizuar në një format të pazakontë "dy në një".
Problematika e gazit është një nga më kryesoret në negociatat e Moskës të kryeministrave rus dhe ukrainas, përkatësisht, Vladimir Putin dhe Nikollai Azarov.
Këshilli i OKB-së për të drejtat e njeriut dënoi veprimtarinë e ndërtimit të vendbanimeve hebree në Jeruzalemin Lindor.
Pentagoni është shumë afër përfundimit të punës mbi doktrinën e re bërthamore të vendit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
3
6
7
8
12
13
14
16
20
21
22
24
26
27
28
30