×
Politikë 24 mars 2010
Drejtori i Shërbimit Federal për kontrollin ndaj qarkullimit të drogës të Federatës Ruse Viktor Ivanov në mbledhjen e Këshillit të Rusi-NATO në Bruksel paraqiti planin rus për likuidimin e prodhimit të drogës afgane, njofton Agjencia informative RIA Lajmet.
Për bashkëveprimin e shërbimeve speciale, biznesit dhe shoqërisë civile p
Federata Ruse do të hyjë në përbërjen e stafit drejtues të Programit Ndërkombëtar për Zhvillimin e Komunikimit (PNZK).
Në Forcat e Armatosura të Rusisë do të krijohen qendra trajnimi për specialist
Ministria e Drejtësisë e SHBA-s akuzoi koncernin gjerman të automobilave Daimler për korrupsion. Në periudhën që nga 1998 e deri në 2008 kompania ka shkelur ligjet në 22 vende të ndryshme.
MPB e Rusisë ia hyri punës për përpunimin e konceptit të ligjit të ri "Mbi milicinë". Parim kryesor i tij do të bëhet mbrojtja e të drejtave dhe lirive të shtetasve, deklaroi Ministri i punëve të brendshme Rashid Nurgaliev.
Rusia dhe Kina si dhe më parë vazhdojnë të forcojnë marrëdhëniet e partneritetit strategjik midis tyre, deklaroi Presidenti Dimitri Medvediev në takimin në Moskë me Zëvendës kryetarin e RP të Kinës Xi Jinping.
Kriza financiare "mbylli dritaren e mundësive" për hyrjen e vendeve të
Ministri i ekonomisë dhe teknologjive të reja të Gjermanisë Reiner Bruderle del kundër
Duma Shtetërore - Dhoma e Ulët e Parlamentit të Rusisë miratoi ligjin për medikamentet. Faktikisht, dokumenti vë në zbatim rregullimin shtetëror të çmimeve për preparatet medicinale me domosdoshmëri jetike.
Në Kirgizi kremtojnë 5 vjetorin e revolucionit të "tulipantë". Në prag në Bishkek u hap Kurulltai (Kongresi popullor) i solidarësisë, i thirrur me iniciativë të Presidentit të Kirgizisë Kurmanbek Bakijev.
Bashkëpunimin në sferën e gazit midis Rusisë dhe Katarit do të diskutoj
Këshilli Rusi-NATO do të zhvillojë një mbledhje të zgjeruar në Bruksel për diskutimin e strategjisë së luftës kundër prodhimit të lëndëve narkotike në Afganistan.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
3
6
7
8
12
13
14
16
20
21
22
24
26
27
28
30