×
Politikë 23 mars 2010
Pavarësisht nga kriza që po përjeton Greqia, Franca dhe Gjermania po përpiqen ti shesin asaj armatimet e veta.
Raportuesit e Asamblesë Parlamentare të Këshillit Europian (APKE) për Rusinë duan t
Lëvizja "Taliban" refuzon të ulet në tryezë për negociata paqësore për sa kohë që trupat e huaja të mos jenë larguar nga territori i Afganistanit, deklaroi njëri nga liderët e lëvizjes Zabiull Muxhahid.
Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev diskutoi çështjet e zhvillimit të Qarkut Hanti-Mansijsk me Guvernatoren e re Natalia Komarova.
  Rusia e fortë e demokratike është një faktor i rëndësishëm në rendin botëror bashkëkohor.
Kina është partnere strategjike e Rusisë, deklaroi Kryeministri i Federatës Ruse Vladimir Putin në takimin në Moskë me Zëvendës kryetarin e RP të Kinës Xi Jinping.
Bashkëpunimi i Rusisë dhe Europës në sferën e kontrollit financiar u diskutua nga Kryetari i Dhomës së Kontrollit të Lartë Shtetëror të Rusisë Sergei Stiepashin dhe Presidenti i Institutit Suprem Europian të Auditimit Vittori Caldeira.
Rusia do të përmbahet nga ratifikimi i Protokollit №6 për anulimin e d
Gjykata e qytetit gjerman Aahen dënoi me burgim të përjetshëm ish esesin (SS) 88 vjeçar për vrasjen e tre shtetasve hollandezë në vitet e Luftës së Dytë Botërore. I akuzuari Hajnrih Bere e pranoi fajin e vet.
"Federata Ruse dhe Franca bashkëpunojnë në sferën e transportit për realizimin e projekteve konkrete investuese.
Ithtarët e idesë së krijimit të konsorciumit të transportimit të gazit më pjesëmarrjen e Rusisë dhe BE në Ukrainë janë 2 herë më shumë se sa kundërshtarët e saj.
Narkotrafiku afgan paraqet rrezik kërcënues të drejtëpërdrejtë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
3
6
7
8
12
13
14
16
20
21
22
24
26
27
28
30