×
Politikë 22 mars 2010
Në Bruksel më 24 mars do të zhvillohet mbledhja e Këshillit Rusi-NATO me pjesëmarrjen e Drejtorit të Shërbimit Federal të Rusisë për kontrollin ndaj trafikimit të drogës Viktor Ivanov.
Raportuesi i Asamblesë Parlamentare të Këshillit Europian (APKE) për të drejtat e
Energjetika është një ndër gurët themeltarë të ekonomisë së Rusisë dhe Danimarkës, deklaroi Kreu i qeverisë së Rusisë Vladimir Putin në takimin e zhvilluar në Shën Peterburg me homologun e vet nga Danimarka Lars Lokke Rasmussen.
Mjekët e Ministrisë për Situatat e Jashtëzakonshme (MSJ) të Rusisë përfunduan punën në Kili, ku u dhanë ndihmë të dëmtuarve nga tërmetet dhe u kthyen në atdhe.
BE do ti japë Greqisë 22 miliardë euro. Për këtë i njoftoi Agjencisë ITAR-TASS një burim në mbledhjen ministrore të Këshillit të BE, që u mbajt në Bruksel.
Kryeministri i Rusisë Vladimir Putin kërkoi nga qeveria të mos lejohet shtrenjtimi i objekteve të mëdha infrastrukturore dhe premtoi pushimin nga puna të zyrtarëve që janë fajtorë në përgatitjen jocilësore të sferës industriale.
Presidentët e Rusisë dhe Guatemalës, përkatësisht, Dimitri Medvediev dhe Alvaro Colom Caballeros dalin për intensifikimin e marrëdhënieve të dy vendeve në sfera të ndryshme.
Sistemi Transportues i Gazit (ATG) i Ukrainës do të mbetet në pronësi të shtetit në rast të krijimit të konsorciumit transportues të gazit.
Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev do të takohet me Presidentin e Guatemalës Alvaro Colom. N
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
3
6
7
8
12
13
14
16
20
21
22
24
26
27
28
30