×
Politikë 19 mars 2010
Zhvillimi i Arktikut u diskutua në Uashington nga delegatët e vendeve të rajonit polar, njoftoi Agjencia ITAR-TASS.
Rusia shpreson për një bashkëpunim të suksesshëm me SHBA-s në çështjen e rregullimit të konfliktit në Lindjen e Mesme.
  Në Moskë nuk përjashtojnë faktin se ndaj Iranit mund të nevojitet vendosja e sanksione, por ato duhet të jenë "të urta".
Presidenti i Federatës Ruse Dimitri Medvediev miratoi Bazat e politikës shtetërore të zhvillimit të Kompleksit të industrisë mbrojtëse deri në vitin 2020 dhe për  perspektivën e mëtejshme.
Rusia nuk është aspak kundër kohëzgjatjes së operacionit ndërkombë
Administrata Kombëtare Palestineze përshëndet deklaratën e bërë n
"Kuarteti" i ndërmjetësve ndërkombëtarë për rregullimin
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
3
6
7
8
12
13
14
16
20
21
22
24
26
27
28
30